Politico Europe

Yhdysvaltalainen politiikan ja talouspolitiikan uutissivusto Politico perusti eurooppalaisen sisarjulkaisun yhdessä saksalaisen kustantajan Axel Springerin kanssa vuonna 2014. Politico rahoittaa toimintansa perinteisen median tapaan pääasiassa tilaustuotoilla. Politicoa luetaan Brysselissä tarkasti. Vuonna 2018 Politico valittiin toisen kerran peräkkäin vaikutusvaltaisimmaksi EU-asioita käsitteleväksi julkaisuksi. Tekstisisällön lisäksi Politico tarjoaa videoita ja podcasteja.

www.politico.eu

Economy.com

Luottoluokittaja Moody´s tarjoilee sivustolla kattavasti talousuutisia. Europe Daily Briefing tiivistää Euroopan talouden uutiset ja kehityksen viikoittain. Uutisten lisäksi tarjolla on tilastoja, analyysia ja indikaattoreita.

www.economy.com

Euractiv

EU-politiikkaan ja päätöksentekoon keskittynyt riippumaton uutissivusto Euractiv julkaisee talouden lisäksi sisältöjä muun muassa maataloudesta, politiikasta ja ympäristöstä. Yrityksen päämaja on Brysselissä. Lisäksi sillä on toimitukset 11 muussa maassa.

www.euractiv.com

Financial Times

Financial Times on Nikkei Inc:n omistama, englanninkielinen verkkojulkaisu sekä printtilehti. Sen toimitus sijaitsee Lontoossa. Verkko pureutuu erityisesti syväluotaaviin talousuutisiin. Lehden perustivat James Sheridan ja Horatio Bottomley vuonna 1888 ja se sulautui vuonna 1945 lähimpään kilpailijaansa Financial Newsiin. Verkosta löytyy useamman kerran päivässä ilmestyviä ajankohtaisia talousaiheisia podcasteja.

https://www.ft.com/

Finextra

Englantilainen uutis- ja tietopalvelu Finextra on keskittynyt fintech-alan uutisiin. Lisäksi Finextra tuottaa tutkimustietoa ja analyyseja sekä järjestää seminaareja. Palvelun yhteyteen perustetussa verkostossa on yli 30 000 jäsentä.

www.finextra.com

The Economist

Tunnettu englantilainen The Economist on viikoittain ilmestyvä mainetta niittänyt talouteen ja kansainvälisiin asioihin keskittynyt lehti ja verkkojulkaisu. Lehden päätoimitus sijaitsee Lontoossa. Lehden perusti James Wilson vuonna 1843. Lehden levikki on yli 1,2 miljoonaa kappaletta, josta noin puolet myydään Pohjois-Amerikassa. Lehden sisältö koetaan monipuolesta ennen kaikkea siksi, että sen aihealueet kattavat sekä Britannian talouspolitiikan, että myös muut maat. Verkkojulkaisun ja lehden teemat koostuvat ajankohtaisista uutisista, talouselämästä, politiikasta sekä tieteestä ja taiteestakin.

https://www.economist.com/