Miksi OP-mobiili?

Haluaisitko siirtää rahaa tililtä toiselle, tarkistaa tilitapahtumat tai maksaa laskun juuri nyt? Jos sinulla on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmällä toimiva älypuhelin tai tabletti, hoidat tavalliset pankki- ja vakutuusasiat OP-mobiilissa turvallisesti milloin ja missä tahansa.

Ennen asennusta

Ota esiin

  • älypuhelin
  • tabletti (jos asennat OP-mobiilin siihen)
  • avainlukulista.

Jos sinulla on Android-puhelin, menee Google Play Kauppaan ja kirjoita hakukenttään OP-mobiili. iPhonen tai iPadin käyttäjä löytää OP-mobiilin App Storesta.

OP-mobiili App Storessa.
OP-mobiili Google Play kaupassa.

Viimeistele asennus

Kun OP-mobiili on latautunut laitteeseesi, napauta ohjelman kuvaketta ja viimeistele asennus.

Sinulta pyydetään muun muassa lupaa käyttää laitteen yhteystietoja ja kameraa. Voit antaa pyydetyt suostumukset luottavaisin mielin – pankin sovellus on turvallinen.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu OP-mobiiliin ensimmäisen kerran käyttäjätunnuksella ja salasanalla ja etsi paperisesta avainlukulistasta pyydetty avainluku. Seuraavaksi sinulta kysytään, onko asiakastiedoissasi oleva puhelinnumero ajan tasalla.

Tarkista puhelinnumerosi

Jos numero on oikein, jatka eteenpäin Mobiiliavaimen käyttöönottoon. Jos numero on väärä, soita OP:n asiakaspalveluun 0100 0500. Asiakaspalvelu poistaa virheellisen numeron järjestelmästä ja saat ohjeet oikean puhelinnumeron lisäämiseksi op.fi verkkopalvelussa.

Muista tarkistaa puhelinnumerosi!

Valitse tunnus

Seuraavaksi valitset vain tässä puhelimessa tai tabletissa toimivan 4–8-numeroisen Mobiiliavain-PIN-koodin. Turvallisuussyistä älä koskaan valitse Mobiiliavain- PIN-koodiksi syntymäpäivääsi tai helppoa numerosarjaa kuten 1111.

Älä myöskään kirjoita koodia paperille tai kerro sitä kenellekään.

Valitse henkilökohtainen PIN-tunnus.

Vahvista koodilla

Lopuksi saat puhelimeen tekstiviestillä koodin. Kirjoita se OP-mobiiliin ja hyväksy käyttöehdot. OP-mobiilin ja Mobiiliavaimen asennus on nyt valmis ja voit aloittaa OP-mobiiliin tutustumisen yksin, luotetun perheenjäsenen kanssa tai varaamalla omasta osuuspankistasi ajan Mobiiliopastukseen.

Vahvista koodilla.

Kokeile huoletta

Tutustu OP-mobiiliin rauhallisin mielin. Et voi maksaa laskuja tai tehdä tilisiirtoja epähuomiossa – tapahtumat pitää aina hyväksyä erikseen Mobiiliavaimella. Aloita vaikka tutkimalla tilitapahtumiasi.

Entä mistä pääsisit katsomaan maksukortin tapahtumia? Tutki ja testaa – uteliaisuus kannattaa!

Lue lisää OP Mobiilista.