Verkkopankkitunnus on monipuolinen työkalu monen arkisen asian hoitamiseksi. Verkkopankkitunnus on ikään kuin sähköinen henkilökorttisi eri palveluihin.

Tunnuksella kirjaudut sisään netissä palveluihin, joissa voit hoitaa päivittäisasioitasi.

 Verkkopankkitunnus matkapuhelimessa

Allekirjoita sopimuksia

Tunnuksesi avulla voit allekirjoittaa asiakirjoja, kuten sopimuksia ja hakemuksia sekä tunnistautua monien viranomaisten verkkopalveluissa.

 Oma Kanta -näkymä matkapuhelimessa

Uusi resepti

Kanta.fi -palvelussa näet omat terveystietosi sekä reseptit. Voit uusia reseptejä palvelussa. Kanta.fistä löydät myös tulostettavan EU:n koronatodistuksen.

Oma vero -sivun näkymä matkapuhelimessa

Päivitä veroilmoitus

Verohallinnon Vero.fin Omavero -palvelu on sähköinen palvelu, jonne voit kirjautua verkkopankkitunnuksillasi. Omaverosta näet verokorttisi ja pääset muun muassa muokkaamaan veroilmoitusta.

 OP Mobiilin etusivunäkymä matkapuhelimen ruudulla

Verkkopankki

Verkkopalvelutunnuksilla kirjaudut oman pankkisi verkkopankkiin. Verkkopankissa voit tarkistaa tilin saldon, maksaa laskuja ja hoitaa omia sijoituksia.

 Traficom-sivu matkapuhelimen näytöllä

Uusi ajokortti

Jos kadotat ajokorttisi, tai vanha korttisi menee rikki, voit hakea uutta ajokorttia Traficom.fin kautta. Sivuilta löytyy myös tarvittavia sähköisiä dokumentteja auton yksityiseen myymiseen.

Hanki verkkopalvelutunnukset

Omat verkkopankkitunnukset saat käymällä pankkikonttorilla. Verkkopalvelutunnuksiin liittyvissä asioissa tarvitset pankkiin mukaan aina passin tai matkustusasiakirjaksi kelpaavan henkilökortin.

 Lue myös:

5 helppoa tapaa maksaa lasku OP-mobiilissa

Brita Kinnusen ei enää tarvitse käydä pankkikonttorilla: tilitiedot tulevat tekstiviestillä