Kulttuurielämyksiä - koko perheen kesäteatteriretki saa hyvälle mielelle!

Maukka, Väykkä syntymäpäivä

Kesällä 2020 Mäki-Matin perhepuiston näyttämöllä nähdään ilahduttava lastennäytelmä Maukka, Väykkä syntymäpäivä. ToiToiToi:n tuottama lastenteatteriesityksen ensi-ilta on 1.7 ja esityksiä on elokuun puolelle asti yhteensä 30 kpl.

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaat pääsevät seuraamaan valittuja esityksiä etuhintaan:

to 9.7 klo 18.00 / su 12.7 klo 15.00 / to 16.7 klo 18.00 / su 19.7 klo 18.00 / su 26.7 klo 18.00 / ke 1.8 klo 15.00 / to 6.8 klo 18.00

Liput:

 • Peruslippu 12.50€ (norm. 15€)
 • Työtön/eläkeläinen/opiskelija 10€/hlö (norm. 13 €/hlö)
 • Etu ei koske perhelippuja eikä lasten lippua.

Lisätiedot

Tartsan ja muoviviidakko

Tartsan ja muoviviidakko on koko perheen ympäristötietoinen musiikkinäytelmä. Lasten tietoisuus ilmastonmuutoksesta ja valtamerten muovikriisistä on noussut. Se on asia, jota on käsiteltävä lasten kanssa, sillä toivottomuus ei saa ottaa heitä valtaansa. Tartsan ja muoviviidakko näytelmä muistuttaa siitä, että aina on toivoa ja aina kannattaa toimia asioiden parantamiseksi. Kaikkea ei voi vain lakaista maton alle tai mereen. Esitykset Kievarin kesäteatterissa Äänekoskella.

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaat pääsevät seuraamaan näitä valittuja esityksiä etuhintaan:

Pe 14.8. klo 18 (ensi-ilta) / La 15.8. klo 12 / Su 16.8. klo 15 / to 27.8 klo 18 / pe 28.8. klo 18 / su 30.8 klo 15

Liput:

 • Aikuisten lippu 10€ (norm. 14€)
 • Lasten lippu 10€ (norm. 12€)

Saat edun Teatterikoneen lippukaupasta valitsemalla OP omistaja-asiakas etulippu ja näyttämällä ostettua lippua puhelimestasi saapuessasi esitykseen. Lisäksi todennat oikeutesi etuun näyttämällä omistaja-asiakasmerkillä varustetun OP:n maksukortin tai Teatterikoneen etukupongin OP-mobiilista.

Lisätiedot

Jännitystä ja mukavaa yhdessä oloa

Matti Nykäsen mäen näkötorni ja kahvio

Upeat panoraamanäkymät yli kesäisen Jyväskylän ovat jälleen kesällä 2020 ihasteltavissa Matti Nykäsen mäen korkeuksista! Tornista pääset ihailemaan upeaa kesäistä Jyväskylää mäkikotkan perspektiivistä ja ottamaan selfien Jyväskylän katolla. Tämän korkeammalle et Jyväskylässä luvallisesti pääse. Parhaassa tapauksessa pääset näkemään hyppääjiä tositoimissa kesätreeneissään.

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaat saavat 1€:n alennuksen jo valmiiksi edullisista pääsymaksuista. Näkötornin ja Mäkikahvion tuotot menevät lyhentämättöminä jyväskyläläisen mäkiurheilun kehittämiseen. Anna hyvän kiertää!

Näkötornin pääsymaksut:

 • Aikuiset 3€ (norm. 4€)
 • Lapset/nuoret (6-16 v.) 2€ (norm. 3€)
 • Opiskelijat ja eläkeläiset 2€ (norm. 3€)
 • Alle 6 v. pääsevät ilmaiseksi
 • Perhe 9€ (norm. 10€ sis. 2 aikuista + perheen lapset/nuoret)

Maksuvälineenä käyvät käteinen ja kaikki yleisimmät pankki/luottokortit.

Näköalatornin aukioloajat

Nokkakiven huvipuisto, Lievestuore

Vehreässä amerikkalaishenkisessä puistossa on tarjolla paljon huvilaitteita lapsiperheiden kesäpäivän viettoon. Rauhallinen ja turvallinen puisto on mitä parhain paikka päästää lapset valloilleen. Puistossa on myös erinomaiset picnic-tilat. Sinne saa vapaasti tuoda omia eväitä, ja niitä voi nauttia puiston lukuisissa picnic-pöydissä, sekä paviljongissa.

Yli 120cm, mutta alle 140cm, on paras mahdollinen pituus Nokkakiven huvipuistossa. Silloin voi hurvitella ilman huoltajaa melkein kaikissa isoimmissakin laitteissa, mutta pääsee myös jokaisen pienemmän laitteen kyytiin. Alle 100cm mittaisetkin lapset pääsevät yksin lähes kaikkiin lastenlaitteisiin, sillä kyyti on turvallisen rauhallista.

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaat saavat 20% alennuksen normaalihintaisista rannekkeista.

Hinnat:

 • Ranneke yli 100 cm 22,40€ (norm. 28€)
 • Ranneke alle 100 cm 16€ (norm. 20€)
 • Puistoalueelle on ilmainen sisäänpääsy ja myös parkki on ilmainen. Puisto sijaitsee Ruuhimäentie 3, Lievestuore.

Lisätiedot ja aukioloajat

Kiipeilemään Boulderpajalle

Jyväskylän Seppälässä sijaitseva Boulderpaja tarjoaa mukavat puitteet boulderoinnin kokeiluun ja harrastamiseen. Mutta mitä on boulderointi?

Boulderointi on suhteellisen matalilla seinillä (alle 5m) tapahtuvaa kiipeilyä. Jyväskylän Boulderpajalla on kiivettävää yhteensä noin 400m2. Boulderoinnissa ei käytetä köysiä, vaan kiipeilijän turvallisuus varmistetaan puolen metrin paksuisilla alastulopehmusteilla. Kiipeilykokeiluun et tarvitse aiempaa kokemusta, omia varusteita etkä ajanvarausta.

Hinta:

Omistaja-asiakkaamme kiipeilevät etuhintaan maanantaisin. Silloin kertamaksu boulderointiin on 8€ sisältäen kenkävuokran (norm. 13€). Maanantaisin Paja on auki klo 15-21.

Pajan yhteystiedot: Ahjokatu 14, 40320 Jyväskylä, Puh. 0440 11 43 34

Urheilua penkissä ja omin voimin

Scandic Laajavuori

Scandic Laajavuori tarjoaa etuhintaisia lippuja kylpylään, keilaamaan ja kuntosalille. Kesällä on mukava kylpeä myös sisätiloissa tai ottaa pieni aikuisten palauttava breikki kuntosalin, kylpylän ja hieronnan merkeissä. Scandic Laajavuori tarjoaa monipuolisia etuja ja tekemistä koko perheelle.

Hinnat:

 • Kylpylälippu ja kuntosali yht. 11€ (norm. 14,50€), ma-pe klo 7-14, muina aikoina 15€ (norm. 20€).
 • Kylpylälippu ja kuntosali yli 55-vuotiaille 5,90€, ma-pe klo 7-14, muina aikoina 8,50€
 • Maanantaisin perhelippu kylpylä ja kuntosali (2 aikuista + max. 3 lasta) 45€
 • Keilaus 40 % alennus normaalihinnoista
 • Hieronta 10% alennus normaalihinnoista
 • Etuja ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.
JyPK

JyPK tarjoaa OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille 2 lippua yhden hinnalla kaikkiin JyPK liiganaisten kotiotteluihin kaudella 2020. (lipun hinta 10€) Etu koskee runkosarjaa ja loppusarjaa.

Kirittäret

Kirittäret tarjoaa OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille 1€ alennuksen kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2020. Alennus koskee normaalihintaisia, eläkeläisten sekä opiskelijoiden lippuja (norm. 15/10€).

Lasten kesäleirit

Hillside Stable

Hillside Stable on mukava hevos- ja ihmisystävällinen talli Muuramessa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Tallilla järjestetään tänä kesänä monen ikäisille ja tasoisille lapsille sopivia leirejä heinäkuussa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset p. 0408707259

 • Lasten päiväleiri 6.-8.7. Leiri sopii 5-11-vuotiaille ja leirillä pärjää ja viihtyy vaikka ei olisi aikaisempaa ratsastuskokemusta. Leirillä ratsastetaan joka päivä, opetellaan hevosten hoitoa sekä käsittelyä. Lisäksi luvassa kepparijuttuja sekä muuta mukavaa toimintaa. Hintaa sisältyy leiriohjelma sekä lounas. Omistaja-asiakkaat saavat leirihinnasta 7,5€ alennuksen eli leirin kokonaishinta 142,5€ (norm. 150€).
 • Juniorileiri (2 vrk) 13.-14.7. Leiri sopii 8-13-vuoriaille, jotka jo osaavat ratsastaa kaikissa askellajeissa ja haluavat ottaa ”seuraavan askeleen” ratsastusharrastuksessaan. Leirillä ratsastetaan 2 tuntia per päivä. Lisäksi teoriaa, hevosten hoitoa ja muuta mukavaa. Hinta sisältää täyshoidon ja majoituksen leirikämpässä maneesin yläkerrassa tai talolla. Omistaja-asiakkaat saavat leirihinnasta 8,5€ alennuksen eli leirin kokonaishinta 161,5€ (norm. 170€).
 • Nuorten yleisleiri 20.-23.7. (4vrk) Leirillä ratsastetaan 2 tuntia joka päivä, lisäksi teoriaa päivittäin, hoitohevosia ja leirikisoja. Leirin viimeisenä päivänä mahdollisuus pitkään 2 tunnin maastoratsastukseen. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito (ruokailut 4xpv sekä majoitus). Omistaja-asiakkaat saavat leirihinnasta 17€ alennuksen eli leirin kokonaishinta 308€ (norm. 325€/hlö).
JNV Hippo-voimisteluleiri 3.8.–7.8.2020

Jyväskylän naisvoimistelijat eli JNV järjestää JNV-hallilla 7–12-vuotiaiden Hippo-voimisteluleirin päiväleirinä klo 9–14. Leiriohjelmassa mm. akrobatiaa, pelejä ja leikkejä, joukkuevoimistelun alkeita ja välinekokeiluja (pallo, nauha, vanne), kilpa-aerobicin alkeita ja muita lajikokeiluja. Leirillä tarjotaan päivittäin lämmin ruoka. Lisäksi mahdollisuus valvottuun toimintaan ja välipalaan leirin lopuksi klo 14–16.30. Leiri on tarkoitettu kaikille monipuolisesta voimisteluliikunnasta kiinnostuneille lapsille.

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaat saavat leirin normaalihinnasta -10 €

Hinnat:

 • JNV jäsenille (jäsenmaksu maksettuna syksyllä 2019 tai keväällä 2020) 115 €.
 • Uudet harrastajat 135 € (sisältää jumppakoulupassin/jumppaturvavakuutuksen)
 • Iltapäivän valvottu toiminta sekä välipala leiripäivän päätteeksi klo 14–16.30 yht. 40 € / ma-pe

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Lopuksi vielä Hippo-terveisiä

Kuluva kesä on hyvin erilainen ja haastaa monella tavalla meitä kaikkia. Kisahuumaa tai mitalisadetta ei valitettavasti ole tänä kesänä luvassa, eli kaikille avoimia Hippo-kesäkisoja ei järjestetä toimialueellamme 2020.

Lisätietoja OP Keski-Suomen verkkosivuilta