Kulttuurielämyksiä koko perheelle!

PunahilkkaRok!-lastenteatteriesitys Mäki-Matin perhepuistossa

Kesällä 2022 Mäki-Matin perhepuistossa ulvotaan yhdessä Punahilkan ja Isoäidin kanssa! Lastenteatteri Pikku-Sohvin PunahilkkaROK marssittaa näyttämölle perinteisen sadun sijaan some-ajan Punahilkan sekä höpsön Isoäidin. Erika Hastin käsikirjoittama ja ohjaama vauhdikas musiikkipitoinen lastennäytelmä saa ensi-iltansa 29.6.2022! Rooleissa mm. valovoimainen Satu Nyqvist!

Etu: 12,50 euroa peruslippu (norm. 15 e) ja 10 euroa työttömien ja eläkeläisten lippu (norm. 13 e). Ajankohdat ovat:
• Pe: 1.7 klo 15.00
• Ti: 12.7 klo 18.00
• Su: 17.7 klo 15.00
• To: 21.7 klo 18.00
• Su: 24.7 klo 18.00
• Ke: 27.7 klo 18.00
• Su: 31.7 klo 18.00

Etuhintaisen lipun saat ostettua Lastenteatteri Pikku-Sohvin tapahtumakaupasta ”Osta lippu (OP-etu)-kohdasta."

Edelliskesän tapaan OP Keski-Suomi on tukemassa hyväntekeväisyysesitystä vähävaraisille lapsiperheille yhteistyössä MML ja ensi- ja turvakodin kanssa.

Lisätiedot: www.toitoitoi.fi

Jyväskylän Kesä

Lounaispuistossa vietetään 7-8.7.2022 Puistojuhlia, joissa esiintyy yhdeksän kotimaista huippuartistia. Kaksipäiväisellä festivaalilla nautitaan erinomaisista live-esiintymisistä, monipuolisesta alueohjelmasta ja laadukkaista ravintolapalveluista. Omistaja-asiakkaana saat yhden lipun hinnalla myös kaverisi mukaan! Alennus koskee kaikkia lipputyyppejä. Edun arvo 32-85€. Edun saat Jyväskylän Kesän verkkokaupasta ostaessasi lippua käyttämällä alennuskoodia, jonka löydät OP-mobiilista. Edun viimeinen voimassaolopäivä on 30.06.2022.

Puistojuhlista löytyy myös ikärajaton alue, josta on hyvä näkyvyys festivaalin esiintymislavalle. Alle 18-vuotiaiden lippu oikeuttaa sisäänpääsyn tälle ikärajattomalle alueelle, eikä sillä pääse muulle festivaalialueelle. Tapahtuman pääalueen ikäraja on 18 vuotta.

Lippujen hinnat:

2 päivää: 85 € (peruslippu) / 59 € (eläkeläinen/työtön/opiskelija/siviilipalvelus/varushenkilö/alle 18 v)

1 päivä: 46 € (peruslippu) / 32 € (eläkeläinen/työtön/opiskelija/siviilipalvelus/varushenkilö/alle 18 v)

Tarkemmat tiedot tapahtumasta ja esiintyjistä löydät täältä.

Jännitystä ja hauskaa yhdessäoloa

Matti Nykäsen mäen näkötorni ja kahvio

Upea Jyväskylän ylle avautuva panoraamanäkymä on jälleen kesällä 2022 ihasteltavissa Matti Nykäsen mäen korkeuksista! Näkötornista pääset ihailemaan upeaa kesäistä Jyväskylää mäkikotkan perspektiivistä. Tämän korkeammalle et Jyväskylässä luvallisesti pääse, ja parhaassa tapauksessa saatat vielä nähdä hyppääjiä heidän kesätreeneissään.

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaat saavat 1€:n alennuksen jo valmiiksi edullisista pääsymaksuista. Näkötornin ja Mäkikahvion tuotot menevät lyhentämättöminä jyväskyläläisen mäkiurheilun kehittämiseen.

Näkötornin pääsymaksut:

Aikuiset 4€ (norm. 5€)
Lapset/nuoret (6-16 v.) 2€ (norm. 3€)
Opiskelijat ja eläkeläiset 2€ (norm. 3€)
Alle 6 v. pääsevät ilmaiseksi
Perhe 11€ (norm. 12€ sis. 2 aikuista + perheen lapset/nuoret)
Maksuvälineenä käyvät käteinen ja kaikki yleisimmät pankki/luottokortit.

Matti Nykäsen mäen kahvio avataan yleisölle 15.6.

Näköalatornin aukioloajat löytyvät täältä.

Nokkakiven huvipuisto, Lievestuore

Nokkakiven huvipuisto on koko perheen hauskanpitopaikka, jossa tarjolla on erilaisia huvilaitteita hauskan kesäpäivän viettoon. Puistoon saa vapaasti tuoda omia eväitä, ja voit valita piknik-pöydistä, vehreästä nurmesta tai paviljongista itsellesi mieluisan tauko- tai ruokailupaikan.

Yli 120cm mutta alle 140cm on paras mahdollinen pituus Nokkakiven huvipuistossa. Silloin voi hurvitella ilman huoltajaa melkein kaikissa isoimmissakin laitteissa, mutta pääsee myös jokaisen pienemmän laitteen kyytiin. Nokkakivi on kuitenkin myös pienempien lasten paratiisi, sillä alle 100cm mittaisetkin lapset pääsevät yksin lähes kaikkiin lastenlaitteisiin – kyyti on niissä turvallisen rauhallista.

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaat saavat 20% alennuksen normaalihintaisista rannekkeista.

Ranneke yli 100 cm 23,20€ (norm. 29€)
Ranneke alle 100 cm 16,8€ (norm. 21€)

Puistoalueelle on ilmainen sisäänpääsy ja myös parkki on ilmainen. Puisto sijaitsee osoitteessa Ruuhimäentie 3, Lievestuore.

Nokkakiven huvipuiston lisätietoja ja aukioloajat löytyvät täältä.

Kiipeilemään Boulderpajalle

Jyväskylän Seppälässä sijaitseva Boulderpaja tarjoaa mukavat puitteet boulderoinnin kokeiluun ja harrastamiseen. Mutta mitä on boulderointi?

Boulderointi on suhteellisen matalilla seinillä (alle 5m) tapahtuvaa kiipeilyä. Jyväskylän Boulderpajalla on kiivettävää yhteensä noin 400m2. Boulderoinnissa ei käytetä köysiä vaan kiipeilijän turvallisuus varmistetaan puolen metrin paksuisilla alastulopehmusteilla. Kiipeilykokeiluun et tarvitse aiempaa kokemusta, omia varusteita, etkä ajanvarausta.

Omistaja-asiakkaamme kiipeilevät etuhintaan maanantaisin. Silloin kertamaksu boulderointiin on 8€ sisältäen kenkävuokran (norm. 13€). Maanantaisin Paja on auki klo 15-21.

Pajan yhteystiedot: Ahjokatu 14, 40320 Jyväskylä, Puh. 0440 11 43 34

Liikuntaa ja hemmottelua

Scandic Laajavuori

Kesällä on mukava kylpeä myös sisätiloissa, keilata koko perheen kesken tai ottaa pieni aikuisten palauttava breikki kuntosalin, kylpylän ja hieronnan merkeissä. Scandic Laajavuori tarjoaa omistaja-asiakkaillemme monipuolisia etuja ja tekemistä koko perheelle.

Omistaja-asiakkaillemme 20% alennus kylpylän kertalipusta

  • Koskee aikuisten, lasten sekä alennusryhmien lippuja
  • Voimassa kaikkina viikonpäivinä
  • Etua voi hyödyntää itselle ja kolmelle seuralaiselle
  • Kuntosalin käyttö sisältyy kylpylälipun hintaan
  • Voit hyödyntää edun myös Scandic Aulanko sekä Scandic Eden Nokia kohteissa
  • Alennuksen saa päiväkohtaisesta voimassa olevasta hinnasta. Tarkista tarkemmat hinnat Scandicin nettisivuilta.
  • Etua ei voi yhdistää muihin etuihin
  • Etu ei ole voimassa sesonkiajankohtina: 25.12.-6.1., vkot 8-9, pääsiäinen, heinäkuu ja vkot 42-43.

Omistaja-asiakkaillemme 20% alennus keilauksesta (Laajavuoressa)

Omistaja-asiakkaillemme 10% alennus hieronnasta (Laajavuoressa)

Lasten kesäleirit

Hillside Stable ratsastusleirit nuorille ja lapsille

Hillside Stable on mukava hevos- ja ihmisystävällinen talli Muuramessa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Juniorileirit 6.-7.6. sekä toinen leiri 11.-12.7.

Omistaja-asiakkaille leirihinnasta 10€ alennus eli leirin kokonaishinta 180€ (norm. 190€). Leiri sopii 7-15 vuotiaille, jotka jo osaavat ratsastaa kaikissa askellajeissa ja haluavat ottaa ”seuraavan askeleen” ratsastusharrastuksessaan. Leirillä ratsastetaan 2 tuntia per päivä. Lisäksi teoriaa, hevosten hoitoa ja muuta mukavaa. Sisältää täyshoidon ja majoituksen ja majoituksen leirikämpässä maneesin yläkerrassa.

Lasten päiväleiri 13.-15.6. klo 10.00-14.30

Omistaja-asiakkaille leirihinnasta 10€ alennus eli leirin kokonaishinta 155€ (norm. 165€). Leiri sopii 5-11-vuotiaille ja leirillä pärjää ja viihtyy vaikka ei olisi aikaisempaa ratsastuskokemusta. Leirillä ratsastetaan joka päivä, opetellaan hevosten hoitoa sekä käsittelyä, lisäksi kepparijuttuja sekä muuta mukavaa toimintaa. Hintaa sisältyy leiriohjelma sekä lounas.

Nuortenleiri 20.-23.6. sekä toinen leiri 18.-21.7.

Omistaja-asiakkaille leirihinnasta 15€ alennus eli leirin kokonaishinta 345€ (norm. 360€/hlö). Leirillä ratsastetaan n. 2 tuntia joka päivä, lisäksi teoriaa päivittäin, hoitohevosia ja leirikisat. Leirin viimeisenä päivänä mahdollisuus pitkään 2 tunnin maastoratsastukseen. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito (ruokailut 4xpv sekä majoitus).

Leireille mahtuu maksimissaan 12 lasta/nuorta.

Hillside Stablen tutustumiskäynti -10%

Hevosharrastukseen voi myös helposti tutustua varaamalla tutustumiskäynnin ja osallistua yhteen tallilla pyörivistä ryhmätunneista. Omistaja-asiakkaamme saavat tutustumiskäynnistä 10% alennuksen eli hintaan 29,70€ (norm. 33€).

Lisätiedot ja ilmoittautumiset p. 0408707259

Mainitse omistaja-asiakkuudesta leirin tai tutustumiskäynnin varauksen yhteydessä.

Tallilta löytyy hevosten ja ponien lisäksi 5 koiraa ja 2 kissaa. Tervetuloa viettämään kesää hevosten ja muiden eläinten parissa!

JNV Hippo-voimisteluleiri 1.8.-5.8.2022

Jyväskylän naisvoimistelijat järjestää JNV-hallilla 7–12-vuotiaiden Hippo-voimisteluleirin päiväleirinä klo 9–14. Leiriohjelmassa mm. akrobatiaa, pelejä ja leikkejä, joukkuevoimistelun alkeita ja välinekokeiluja, kilpa-aerobicin alkeita ja muita lajikokeiluja. Leirillä tarjotaan päivittäin lämmin ruoka. Leiri on tarkoitettu kaikille monipuolisesta voimisteluliikunnasta kiinnostuneille lapsille.

Leirin hinta:

Normaalihinnat:
JNV jäsenille (jäsenmaksu maksettuna syksyllä 2020 tai keväällä 2021) 115 €.
Uudet harrastajat 135 €
OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaat saavat leirin hinnasta -10 €

Lisätietoja ja ilmoittautumiset täältä. 

Lopuksi vielä Hippo-terveisiä

Tänä kesänä pääsemme taas tapaamaan ja kisaamaan Hippo-kesäkisojen merkeissä Harjun stadionilla tiistaina 28.6. Ilmoittautuminen aukeaa 1.6. Mukaan voidaan ottaa 550 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kisoissa mukana myös kaikkien rakastama Hanna Hippo. Hannan kanssa voi tilanteen mukaan napata vaikka yhteiskuvan tai antaa halauksen. Kentällä on kisapäivänä kivaa – tervetuloa kisaamaan sekä kannustamaan!

Lue lisää täältä.

Mukavaa ja aurinkoista kesää!

OP Keski-Suomen asiantuntijoiden kirjoitukset OP Mediassa

OP Keski-Suomen op.fi -etusivulle‍