#kesäduuniOPnpiikkiin

OP Keski-Suomi edistää tänäkin vuonna keskisuomalaisten nuorten työllistymistä ja työelämään tutustumista kesätyölahjoituksen avulla. Kesällä 2018 toimialueemme (Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Karstula, Laukaa, Saarijärvi, Viitasaari, Äänekoski) 50 yleishyödyllistä yhdistystä voivat 25.000 euron tuella tarjota 50:lle 15-17-vuotiaalle nuorelle kesätyöpaikan.

Haemme sopivia yhdistyksiä 2.4. asti

Millaisia kesätöitä teidän yhdistyksellänne olisi tarjota 15-17-vuotiaalle nuorelle? Tukea voi saada vain hakemalla. Pankki lahjoittaa yhdistykselle tuen nuoren palkkaukseen, 500 euroa/nuori.

Yhdistyksen edustaja, tutustu kampanjaan ja täytä hakemus 2.4.2018 mennessä.

Nuoret hakevat kesätöitä 10.-30.4.

Yhdistysten tarjoamat 50 kesätyöpaikkaa löytyvät ti 10.4. alkaen kampanjasivuilta. Nuori voi hakea useampaa työtä, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön.

2018 on kampanjan neljäs vuosi

Nuorten kesätyökampanjaa toteutamme tänä vuonna neljättä kesää peräkkäin. Pankilla itsellä ei ole mahdollisuutta löytää sopivia töitä nuorille, niin onkin erityisen hienoa, että yhdistykset ovat lähteneet mukaan työllistämään nuoria kampanjamme avulla. Monet yhdistykset ovat rohkaistuneet mukaan ja toimivat työnantajina ihan ensimmäistä kertaa.

Olemme saaneet ja keränneet palautetta vuosittain kampanjassa mukana olleilta yhdistyksiltä ja nuorilta - tässä muutama mallia 2017.

Palautetta yhdistyksiltä

  • "Oikein hyvä juttu sekä nuorille että yhdistyksille. Kiitos tuestanne!"
  • "Pelkästään ruusuja tahdomme ojentaa OPlle tästä erinomaisen oivallisesta nuorten työhöntutustuttamisesta sekä yhdistysten toiminnan tukemisesta tätä kautta. Toivottavasti OP voi jatkaa tätä upeaa toimintaa!"
  • "Avustuksen maksaminen jo ennen toteutunutta työllistämistä tosi hieno juttu meille, jotka kamppailemme koko ajan rahattomina, mutta armottomalla halulla auttaa nuoria eteenpäin tässä haastavassa maailmassa."
  • "Tällaista kannustusta vapaaehtoistyö tarvitsee. Talkoolaisia löytyy, mutta harva on halukas talkootyön lisäksi sijoittamaan rahaa toimintaan."

Palautetta nuorilta

  • "Kesätyö oli todella mukava ja opettavainen. Työilmapiiri oli todella iloinen ja positiivinen. Mitään suuria haasteita ei ollut."
  • "Kesätyö oli erinomainen! Onnistuin hyvin kerhon pitämisessä ja nautin siitä! Sain valita itse kaiken, joten oli kivaa! Haasteita toi leipominen, koska en ole hyvä siinä."
  • "Oli todella mukava työjakso - paljon tekemistä, eikä ollut hetkeäkään tylsää."
  • "Tosi kiva, että autatte yhdistyksiä ja samalla tuette nuorten työllistymistä ja työkokemusten saantia."

Yhdessä hyvä tulee.

Nuorten kesätyökampanjassa ollaan yhdistysten kanssa yhdessä hyvällä asialla ja hyvä niin, sillä uskomme vahvasti, että nuorten työllistäminen on arvokas yhteiskunnallinen teko.

OP Keski-Suomi etusivulle.

OP Keski-Suomen asiantuntijoiden muut kirjoitukset op.mediassa