Ihana kesä. Kesään liittyvä tunnelataus on taattu, puhuipa asiasta kenen kanssa tahansa. Sitä odotetaan, sitä suunnitellaan, sitä eletään täysillä, siitä nautitaan ja sitä suoritetaan. Lapsiperheissä kesä(kin) on usein tarkoin ohjelmoitu ja aikataulutettu ajanjakso jolloin odotukset, toiveet ja vähän erilainen arki paketoidaan mukavien kokemusten ja elämysten kääreisiin. Koululaisten pitkät lomat haastavat vanhempien lomien jaksotusta ja ilman verkostoja voi olla hankala keksiä, miten lastenhoito ja järkevä tekeminen organisoidaan niillä viikoilla, kun vanhemmilla ei ole lomaa. Ja toisaalta, mitä se kesä sitten parhaimmillaan pitää sisällään, kun yhteinen loma vihdoin koittaa ja halutaan pitää hauskaa.

Näistä lähtökohdista halusimme tarjota lapsiperheellisille omistaja-asiakkaillemme kesäetuja, jotka mahdollistavat lapsille mielekästä ja mukavaa tekemistä niille viikoille, kun työläisten lomasesonki ei vielä ole kuumimmillaan. Ja toisaalta sellaisia elämyksellisiä etuja, joista koko perhe (ja isovanhemmat) nauttivat, kun yhteinen loma koittaa.

Olisiko näistä eduista hyötyä ja iloa teidän perheelle?

Lastenleirit - ilmoita lapsesi mukaan ajoissa!

Jyväskylän Naisvoimistelijoiden Hippo-sporttileiri pidetään 3.–7.6.2019

Leiri on tarkoitettu kaikille monipuolisesta liikunnasta kiinnostuneille 7–12-vuotiaille tytöille ja pojille.

Ohjelmassa on mm. pallopelejä, akrobatiaa, joukkuevoimistelun alkeita, kilpa-aerobicin alkeita sekä muita lajikokeiluja. Leiri toteutetaan päiväleirinä klo 9–14 JNV hallilla. Leirillä tarjotaan päivittäin lämmin ruoka. Lapselle on mahdollisuus varata paikka myös valvottuun toimintaan ja välipalaan leirin lopuksi klo 14–16.30. Leirin hinnat ovat JNV jäsenille 110 €, uusille harrastajille 130€ ja näistä hinnoista OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaat saavat 10€ alennuksen. Ilmoita lapsesi mukaan 15.5. mennessä osoitteessa: https://jnv.fi/tapahtumat/hippo-sporttileiri/

KESLI-liikuntaleiri järjestetään Saarijärvellä 10.-14.6.2019

Liikuntaleiri on Keski-Suomen monipuolisin ja vauhdikkain leiri 10-13-vuotiaille tytöille ja pojille. Sen tavoitteena on innostaa mahdollisimman moni lapsi liikunnan harrastamiseen eikä osallistujilla tarvitse olla aikaisempaa osaamista tai kokemusta leirin urheilulajeista. Lajeina ovat mm. ammunta, jalkapallo, koripallo, melonta, parkour, pesäpallo, salibandy,suunnistus, telinevoimistelu, uinti ja yleisurheilu. Leiriohjelmaan kuuluvat myös lipunnostot, leiriolympialaiset, leikit, kisailut, uintiretki järven rantaan, leiridisco ja tietysti vapaa-aika yhdessä leirikavereiden kanssa. Leiri on kaikille avoin. Leirikeskuksena toimii Saarijärven Yhtenäiskoulu. OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaat saavat leirimaksusta 15€:n alennuksen eli leirin kokonaishinta on 180€ (norm. 195€). Ilmoita lapsesi mukaan viimeistään 31.5.2019. Saat alennukset ilmoittautumisen yhteydessä. Sähköisen ilmoittautumislomakkeen löydät:

https://www.kesli.fi/leiri/

Hillside Stable ratsastusleirit nuorille ja lapsille

Hillside Stable on mukava hevos- ja ihmisystävällinen talli Muuramessa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Kesällä tallilla järjestetään leirejä nuorille ja lapsille. Myös aikuiset voivat käydä tutustumassa hevosharrastukseen.

Nuorten ratsastusleiri järjestetään 15.-18.7. (4vrk). Leirillä ratsastetaan 2 tuntia päivässä ja sen lisäksi käydään läpi teoriaa. Ohjelmassa myös hevosten hoitoa ja leirikisoja. Leirin viimeisenä päivänä on mahdollisuus osallistua pitkään 2 tunnin maastoratsastukseen. Hintaan sisältyvät ohjelman lisäksi ruokailu 4 kertaa päivässä sekä majoitus. Omistaja-asiakkaat saavat leirihinnasta 17€ alennuksen eli leirin kokonaishinta on 308€ (norm. 325€/hlö).

Lasten päiväleiri järjestetään 10.-12.6. Leiri sopii 5-11-vuotiaille ja leirillä pärjää ja viihtyy vaikka ei olisi aikaisempaa ratsastuskokemusta. Hintaan sisältyvät leiriohjelma sekä lounas. Omistaja-asiakkaat saavat leirihinnasta 7,5€ alennuksen eli leirin kokonaishinta 142,5€ (norm. 150€).

Nyt kannattaa olla nopea, sillä leireille on rajoitetusti paikkoja jäljellä, kesäkuun nuortenleiri on jo täynnä. Leireille mahtuu maksimissaan 12 lasta/nuorta.

Leirien lisätiedot ja ilmoittautumiset p. 0408707259 tai sähköpostitse hss@hillsidestable.fi. Mainitse omistaja-asiakkuudesta varauksen yhteydessä.

Tutustumiskäynti lapsille ja aikuisille

Helppo tapa tutustua hevosharrastukseen on varata tutustumiskäynti ja osallistua yhteen tallilla pyörivistä ryhmätunneista. Tutustumiskäyntejä voi varata mihin vuoden aikaan vaan p. 0408707259 tai sähköpostitse hss@hillsidestable.fi.

Omistaja-asiakkaat saavat tutustumiskäyntihinnasta 10 prosentin alennuksen eli hinta 29,70€ (norm. 33€). Mainitse omistaja-asiakkuudesta varauksen yhteydessä.

Kutkuttavan kivoja kokemuksia koko perheelle!

Nokkakiven huvipuistossa viihtyvät lapset ja aikuiset

Nokkakiven huvipuisto on vehreä amerikkalaishenkinen huvipuisto Lievestuoreella. Puistossa on tarjolla paljon huvilaitteita lapsiperheiden kesäpäivän viettoon. Rauhallinen ja turvallinen puisto on mitä parhain paikka päästää lapset valloilleen. Puistossa on myös erinomaiset picnic-tilat. Sinne saa vapaasti tuoda omia eväitä ja niitä voi nauttia puiston lukuisissa picnic-pöydissä sekä paviljongissa.

Yli 120cm mutta alle 140cm on paras mahdollinen pituus Nokkakiven huvipuistossa. Silloin voi hurvitella ilman huoltajaa melkein kaikissa isoimmissakin laitteissa, mutta lapsi pääsee myös jokaisen pienemmän laitteen kyytiin. Alle 100cm mittaisetkin lapset pääsevät yksin lähes kaikkiin lastenlaitteisiin, sillä kyyti on turvallisen rauhallista. Puistoalueelle on ilmainen sisäänpääsy ja myös parkki on ilmainen. OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaat saavat 20 prosentin alennuksen normaalihintaisista rannekkeista. Ranneke yli 100 cm 20,8€ (norm. 26€), ranneke alle 100 cm 14,4€ (norm. 18€).

Katso lisätietoja ja aukioloajat www.nokkakivi.fi

Etulippuja Viiru ja Pesosen kesä -näytelmään

Mitäpä olisi kesä ilman kulttuurielämystä. Viirun ja Pesosen kesä on Sven Nordqvistin teoksista dramatisoitu sydämellinen uutuusnäytelmä, jonka teemoina ovat yksinäisyys ja ystävyys. Esitys on suunnattu 3-100 -vuotiaille ja se on kestoltaan väliaikoineen noin 1,5 tuntia. OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille lippuetu on saatavilla seitsemään Viiru ja Pesosen kesä -esitykseen:

Riihivuoren esitykset:

pe 7.6., to 13.6. ja la 15.6. Kaikki esitykset alkavat klo 18.

Mäki-Matin perhepuiston esitykset:

ti 9.7., ti 16.7., ke 17.7. ja to 18.7. Kaikki esitykset alkavat klo 15.

Etuliput maksavat:

Peruslippu 12.50€ (norm. 14€), työtön/eläkeläinen/opiskelija 10€/hlö (norm. 12,50 €/hlö)

Liput ja lisätiedot: www.toitoitoi.fi

Toivottavasti löydät näistä kivaa tekemistä myös teidän perheelle. Nautitaan elämästä tässä ja nyt!

Toivottaen OP Keski-Suomen väki

OP Keski-Suomi etusivulle

OP Keski-Suomen asiantuntijoiden muut kirjoitukset op.mediassa