Jotta sinä voisit keskittyä opintoihisi, anna minun auttaa sinua arjen raha-asioissa. Olen Jaana OP Keski-Suomesta ja toimin nuorten yhteyshenkilönä pankki- ja vakuutusasioissa Jyväskylän seudulla. Yhteyshenkilönäsi haluan varmistaa, että sinulla on elämäntilanteeseesi sopivat ja oikeat palvelut käytössäsi. Kuinka tällä hetkellä hoidat pankki- ja vakuutusasioitasi? Tiedätkö, mitä etuja sinulle omistaja-asiakkaana kuuluu ja hyödynnätkö niitä? Oletko käynyt pankissa viimeksi täyttäessäsi 18 vuotta ja hoitanut pankki- ja vakuutusasioita sen jälkeen kenties itsenäisesti mobiilisovellusten kautta? Joka tapauksessa elämäntilanteesi on varmasti siitä hetkestä muuttunut, joten uskon, että hyödyt keskusteluista kanssani.

Haluan auttaa ja mahdollistaa myös sinun unelmiesi saavuttamisen. Jokaisella meistä on haaveita, pienempiä ja vähän suurempia. Ne ovat saavutettavissa hyvällä suunnittelulla. Yleisesti ajatellaan, että opiskelijoilla ei olisi varaa säästää. On tärkeä kuitenkin muistaa, että jo pienillä teoilla saa hyvän pohjan tulevaa varten. Oli sinulle säästäminen jo tuttua tai ihan uutta asiaa, jutellaan siitä lisää tapaamisessamme. Olen ihan varma, että löydämme yhdessä ratkaisut, miten pääset kohti tavoitteitasi ja unelmiasi.

Onko sinulla jotain muuta ajankohtaista mistä haluaisit keskustella? Opiskelija-Visasta, opintolainasta, asp-säästämisestä? Keskustellaan näistä tapaamisella puhelimitse tai videoneuvotteluna. Tapaaminen on mahdollista myös ilta-aikoihin.

Olen sinua varten - ota yhteyttä. Voit laittaa minulle yhteydenottopyynnön myös suoraan tästä

Tsemppiä opintoihin ja mukavaa syksyn jatkoa!

Syysterveisin,

Jaana

jaana.balk(a)op.fi, p.010 256 6024

OP Keski-Suomen opiskelijapalvelut

OP Keski-Suomen asiantuntijoiden muut kirjoitukset op.mediassa

OP Keski-Suomen op.fi-sivujen etusivulle

Jaana Balk