Esimerkiksi Jyväskylän Talvirelaamo-tapahtumat tarjoilee eri puolilla Jyväskylää hiihtolomaviikolle monenlaista ilmaista touhua koko perheelle; makkaranpaistoa, pulkkamäkeä, lumikenkäilyä, pilkkimistä ja temppurataa.

Lisätietoja tapahtumista ja aikatauluista löydät täältä: https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2019-02-18\_koko-perheen-talvirelaamo-tapahtumat-eri-puolilla-jyvaskylaa-23-282-2019

Jos kuitenkin käy niin, että luonnonoikut tekevät ulkoilusta epäsuotuisaa aikuisille (lapset harvoin jättävät tekemättä haluamiaan asioita sään vuoksi), niin silloin kannattaa hyödyntää kaikki mahdolliset ideat sisäaktiviteetteihin. Esimerkiksi perhepelit pingistä, sulista tai tennistä Buugi liikunta- ja hyvinvointikeskuksessa saa varmasti kaikille hien ja hymyn pintaan. Tai yhteinen touhupäivä Lutakon Superparkissa on varmasti niin lasten kuin aikuistenkin mielestä lomailuun kuuluva juttu. Ja koko perhe viihtyy myös Monnarin tunnelmassa kun Happee järjestää hiihtolomaviikon loppuhuipennukseksi perhetapahtuman kotipelin yhteyteen la 2.3. klo 17.00.

Sisäaktiviteetit ovat kivoja, mutta entäs se edullisuus?

Olemme pankkina monessa mukana ja yksi peruslähtökohdistamme on omalta osaltamme kehittää ja tukea keskisuomalaisten hyvinvointia. Paikalliset omistaja-asiakkaiden edut ovat yksi ilmentymä siitä: neuvottelemme omistaja-asiakkaillemme sellaisia etuja, joilla mm. lapsiperheiden elämä olisi pikkaisen mukavampaa, sujuvampaa ja edullisempaa.

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaana hiihtoloma on pikkaisen mukavampaa, sujuvampaa ja edullisempaa:

  • Buugi liikunta- ja hyvinvointikeskuksessa saat 10%:n alennuksen kaikista pallopeleistä.
  • SuperPark Lutakossa pääsee kaksi henkilöä puistoon yhteishintaan 26 € (norm. 34 €)
  • Happee-Karhut kotipeliin la 2.3. klo 17.00 pääsylippu maksaa 6 € (norm. 12 €).
  • Happeen peliin la 2.3. arvomme Facebookissa 10 kpl perhelippupakettia (2 aikuista + 1-3 lasta) viikolla 9. Tykkää sivustamme ja osallistu arvontaan!

Saat edut käyttöösi puhelimestasi, sillä kaikki paikalliset edut löytyvät nyt OP-mobiilista.

Hauskaa hiihtolomaa kaikille!