Mikä tekee sinun elämästäsi ja arjestasi rikasta? Kysymys saa musiikin supernaiset Kaija Koon, Vesalan, Jenni Vartiaisen ja Ellinooran mietteliäiksi. Musiikin supernaiset ovat kokoontuneet yhteen kertomaan jymyuutisen: he lähtevät syksyllä yhdessä Mestarit -kiertueelle, joka käsittää kaikkiaan kuusi konserttia ympäri Suomen.

– Hyvin pienet asiat, Kaija Koo sanoo lopulta.

Muut artistit nyökyttelevät pöydän ympärillä, Jenni videoyhteyden päässä New Yorkissa. Kaija Koo jatkaa:

– Yksi eniten elämääni rikastavista asioista on kahvi, eritoten aamukahvi. Parasta on, jos sen pystyy nauttimaan rauhassa yksin ja lukemaan samalla maailman tapahtumista. Siihen päälle pieni ulkoilu, niin olen hyvin tyytyväinen.

Mestareille esitetty kysymys arjen onnellisuudesta on merkittävä osa OP:n uudistunutta omistaja-asiakasohjelmaa. OP haluaa mahdollistaa omistaja-asiakkailleen elämän elämisen niin, että se tuntuu hyvältä, sujuvalta ja omannäköiseltä.

Metsämeditaatiota ja serkkulapäiviä

Kun OP kysyi omistaja-asiakkailtaan sitä, mikä tuottaa elämään eniten onnellisuutta, yksi vastaus korostui ennen muita: hyvä ja onnellinen perusarki. Siis aivan tavalliset ja pienet hetket arjen keskellä.

Sama teema toistuu myös Mestareiden vastauksissa. Kaija Koolle ehtymätön onnenlähde on kahvi, mutta Ellinooran elämänrikkautta tuottaa kokonainen aamiainen.

– Vinkkini on, että jos maailmantilanne ahdistaa, ei kannata avata somea ennen kuin on syönyt kunnon aamupalan.

Toinen Ellinooran arkea rikastuttava rutiini liittyy metsään.

– Vietin lapsena paljon aikaa metsässä, mutta hylkäsin sen teininä. Nyt olen löytänyt takaisin ja menen metsään säännöllisesti. Siellä keskityn hengittämiseen ja saatan joskus kuunnella meditaationauhaa.

Vesalan suurimmat onnenhetket ovat puolestaan perheen kanssa vietetyissä, kiireettömissä päivissä. Erityisen ihanaa on silloin, kun artistin neljä veljeä perheineen tulevat kylään.

– Nuo ”serkkulapäivät” ovat kuin minijoulu. Kokkailemme, pelaamme lautapelejä ja ulkoilemme yhdessä. Niistä päivistä riittää riemua moneksi kuukaudeksi eteenpäin.

Vesala paljastaa rakastavansa myös kaikenlaista pientä puuhastelua. Siksi hän esimerkiksi saapuu aina bänditreeneihin ensimmäisenä ja lähtee niistä viimeisenä. Niin pääsee parhaiten osaksi erilaisia puuhia.

– On ihan parasta, kun ihmiset ympärillä touhuavat omiaan ja itsekin voi ährätä vaikka piuhojen parissa. Tulen sellaisesta todella onnelliseksi.

Koronapandemia vaikutti suuresti New Yorkissa perheensä kanssa asuvan Jenni Vartiaisen elämään. Hän sanoo, ettei olisi selvinnyt ilman mahdollisuutta videopuheluihin.

­– On tuottanut suurta onnea, että olen voinut pitää tiiviisti yhteyttä rakkaisiin ihmisiin ja voinut hoitaa etänä työasioita, kun en koronan takia päässyt matkustamaan Suomeen.

Kotimaastaan hän on kaivannut eritoten metsiä. New Yorkin betoniviidakossa Suomen luonnolle on ollut pakko keksiä korvaaja.

– Olen ottanut taivaan omakseni. Asumme korkealla, 150 metrissä, ja ikkunoista voin seurata, kuinka taivas muuttuu päivän aikana. Näen jo kaukaa, kuinka myrsky saapuu, Jenni sanoo.

– Taivaasta on tullut yllättävä, uusi elämänrikastuttaja arkeeni.

Konserttikiertue ympäri Suomen

Myös livemusiikki tuo onnea monen arkeen, eikä sitä ole korona-aikana ollut juuri tarjolla.

Kaipuu keikkalavoille on kasvanut valtavaksi – niin kuulijoilla kuin artisteilla itselläänkin. Mestarit -spektaakkeli on ainutkertaisuudessaan upea ja ikimuistoinen mahdollisuus palata musiikkielämysten pariin. Eikä Mestareiden yhteiskeikkaa nähdäkseen tarvitse matkata Helsinkiin, sillä konsertit järjestetään Espoossa, Vaasassa, Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella.

– Tavoitteemme on olla talouden kumppanina läsnä ja apuna arjen isoissa ja pienissä käännekohdissa. Sen lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Siksi omistaja-asiakkaillamme on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus ostaa liput Mestarit -kiertueelle ennakkoon kätevästi OP-mobiilin kautta, OP:n omistaja-asiakkuuden digimarkkinointitiimiä vetävä Mirja Leinikka sanoo.

Kiertueesta on erityisen innoissaan Katri Saarelainen, joka toimii vastuullisuus- ja viestintäpäällikkönä OP Pohjois-Savossa.

– On upeaa, että saadaan huippuluokan artistit tänne Savoon, sillä paikallisuus on meille tärkeä arvo. Vartiaisen Jennihän on kotoisin täältä Kuopiosta, ja Vesalakin on käynyt täällä musiikkilukion.

Saarelainen tietää kokemuksesta, että kulttuuriin liittyvät omistaja-asiakasedut ovat aiemminkin olleet erittäin tykättyjä ja käytettyjä. OP Pohjois-Savo on tarjonnut omistaja-asiakkailleen paikallisia kulttuuriin liittyviä etuja, kuten alennettuja hintoja näytelmiin ja musiikkitapahtumiin.

Mestarit -kiertue on OP Pohjois-Savon ensimmäinen valtakunnallinen etu, jossa omistaja-asiakkailla on mahdollisuus ostaa liput ennakkoon. Saarelainen uskoo, että kiertue tulee herättämään paljon kiinnostusta. Hän aikoo hyödyntää edun myös itse ja ostaa lipun heti, kun se tulee OP-mobiilissa mahdolliseksi.

– Nyt puhutaan suomalaisten artistien kermasta. He kaikki ovat täynnä todellista naisvoimaa, ja se on pakko nähdä omin silmin!

Warner tiedote 11.4.2022
imagewyjzc.png

Kun elämässä on paljon elämää, pitää arjen sujua ja huomisen olla huoleton. Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat hyötyjä läpi elämän ja etuja elämäsi tärkeimpiin asioihin.
Osuuspankin omistaja-asiakkuus‍ – elämääsi varten

Lue myös:

Yksi kaikkien puolesta 

Mestarit-kiertue on lähtölaukaus vastuullisemmille tapahtumille

Avalanche ja Blue Jackets virittävät joukkuehenkeä Suomessa

Lauri Tähkä: ”Teen vain niitä asioita, jotka tuntuvat itsestäni hyviltä”