Jos haluat kääräistä pakettiin kauppaketjujen ja valmistajien vinkkaamat joulun hittilahjat, toimi nopeasti. Kokosimme suosikit kolmesta hintaluokasta erilaisiin tarpeisiin: tunnelmointiin, halipulaan, kilpailuhenkiselle, leikkisälle ja tee-itse-tyypille. 

Säästä – joulun hittilahjat alle 35 euroa

OP-Media-joululahjahitit-01b.jpgTunnelmointiin: Suomen Punaisen Ristin myymän Toivo -pöytäkynttilän paloaika on noin 50 h. Se on valmistettu Desicon tehtaassa Fiskarsin ruukin alueella.

OP-Media-joululahjahitit-01.jpg

Halipulaan: Tiktokista tutut halittavat Squishmallows-pehmolelut ovat hurmanneet niin lapset kuin aikuisetkin. Saatavilla erikokoisia ja -värisiä.

Kilpailuhenkiselle: Bezzerwizzer -lautapelissä pisteitä vastaamalla oikein omiin kysymyksiisi ja vastaamalla myös vastustajiesi kysymyksiin. Ikäsuositus 15+.

Leikkisälle: Hauska jouluneule eli monenkirjava, jouluaiheisesti kuvioitu ”Ugly christmas sweater” saa hymyn huulille. Mitä räikeämpi sen parempi!

Tee-itse-tyypille: Fazerin neulontaboksista löytyy kaikki, mitä Vihreät kuulat -aiheisten villasukkien neulomiseen tarvitaan – ohjeet, Novita Nalle -langat ja tietysti herkut myös.

Satsaa – joulun hittilahjat 35–100 euroa

OP-Media-joululahjahitit-02.jpg

Tunnelmointiin: Onko suloisempaa lahjaa kuin mätsäävät pyjamat koko perheelle? Muumi-perhepyjamamallistosta löytyy myös joulusukat koko perheelle.

OP-Media-joululahjahitit-02b.jpg

Halipulaan: Lämmitettävä makuualusta tai peite tuo lämpöä yöhön! Unet paranevat, kun vilu kesken unien ei uhkaa. Lämpötiloista voi valita itselle sopivimman.

Kilpailuhenkiselle: Sharper Image RC Törmäilyautoja ohjaillaan langattomalla kaukosäätimellä. Kun puskuriin tulee osuma, kuljettaja lentää ulos autosta!

Leikkisälle: Kauko-ohjattava Rullaluistelijatyttö Rainbow Riley tekee temppuja rullaluistimilla: pyörii, tanssii, rullailee eteen ja taakse ja tekee huikeita spagaatteja. Ikäsuositus 5+.

Tee-itse-tyypille: Myrskykeitin Trangia toimii myös sähkökatkojen aikana. Tällä keität kahvit ja lämmität keiton takuuvarmasti aina.

Sijoita – joulun hittilahjat yli 100 euroa

OP-Media-joululahjahitit-03.jpg

Tunnelmointiin: Pehmeä huopa lämmittää talvipakkasilla. Lapuan Kankureiden Kissanpäivät-villahuovassa seikkailevat kuvittaja Matti Pikkujämsän luomat kissaeläimet.

Halipulaan: Moji on kuin oikea koiranpentu. Hoivaa pientä karvapalloa niin hyvin kuin voit. Reagoi ääneen ja silitykseen – ja osaa koiramaisia temppuja. Ikäsuositus: 6+.

Kilpailuhenkiselle: Karvapohjasuksi, jossa yhdistyvät suksen ja lumikengän parhaat ominaisuudet.

Leikkisälle: Netflix-sarjasta tuttu Gabbyn Purrfect -nukketalo. Leikkimisen jälkeen nukketalon voi sulkea, jolloin mukana tulevat tarvikkeet pysyvät tallessa talon sisällä. Ikäsuositus 3+.

OP-Media-joululahjahitit-03b.jpg

Tee-itse-tyypille: Kidults -ilmiö näkyy aikuisille suunnattujen LEGO-tuotteiden myynnissä. Paluu tulevaisuuteen -elokuvien fanit rakastavat Back to the Future DeLorean -autoa.

Lähteet: fazer.fi, finnishdesignshop.fi, gigantti.fi, punaisenristinkauppa.fi, S-ryhmä, Verkkokauppa.com

Piditkö artikkelista? Tilaa maksuton OP Median uutiskirje, ja saat sähköpostiisi ajankohtaiset vinkit oman taloutesi hallintaan sekä asumiseen kerran viikossa.

Lue myös:

Kohta alkaa joululahjojen hankintarumba − näin säästät aikaa, rahaa ja hermoja

Anna jouluna itse tehty lahja – katso vinkkejä moneen eri makuun

Käykö joulu kukkaron päälle? Näin juhlan kustannuksia voi jakaa

Mitä lahjaksi tänä jouluna? Vinkit vastuullisiin joululahjoihin