OP Helsinki on osallistunut moneen eri tapahtumaan tänä vuonna, tuoden näkyvämmin asiakkailleen ajatustaan paikallisuudesta, ja läsnäolosta siellä missä tapahtuu, ja missä asiakkaamme viihtyvät. Monenkirjavat, hauskat tapahtumat saavuttivat huippunsa, kun viime viikonloppuna vietettiin OP Helsingin tapahtumien #superviikonloppua. Olimme mukana tuomassa oman panoksemme niin #OPxTubeconissa kuin #OPxFlow festareilla.

Vierailimme porukalla lauantaina 12.8 molemmissa tapahtumissa keräämässä kameran rullalle talteen hyvää fiilistä ja hienon viikonlopun kulkua ihmisvilinän keskellä.

Aloitimme kierroksemme Tubeconista, Hartwall areenalta. Jono kiemurteli Pasilan asemalle asti, kun innokkaat nuoret ja monet mukaan lähteneet vanhemmatkin odottivat pääsyä tubetähtien luo. Paikka oli täynnä Meet&Greet pisteitä, sekä päälavalla tapahtui päivän aikana vaikka mitä! Esiintyjiä, tubehaasteita ja hyvää musiikkia. Hartwall areena olikin suuren osallistujamäärän ansiosta hetkessä täynnä iloista hälinää.

Olimme totta kai menossa mukana OPn viihtyisällä aikuisparkilla, jonka yhteydessä esittelimme OP Kulku palvelua, sekä heti aikuisparkin ulkopuolella mahdollistimme OP Liikenneteko teemalla VR lasien kokeilua ihan kaiken ikäisille tubevieraille.

Aikuisparkki oli menestys, sillä monet vanhemmat jäivät mieluusti viettämään aikaa rauhalliseen loungeen, kun lapset lähtivät säntäilemään vauhdikkaasti tapahtuman syövereihin.

Aikuisparkissa ei kuitenkaan kokonaan tarvinnut sivuuttaa tapahtuman perimmäistä ajatusta, vaan lauteille nousi mm. Aikuistubettajat, jotka kertoivat vuoroin oman tarinansa siitä, miten innostus videoiden tekemisestä on saanut alkunsa, ja ottanut lopulta paikan jokapäiväisessä elämässä. Voin uskoa, että moni paneeleita seurannut on saattanut saada pienen kipinän kokeilla omia tubetaitojaan!

Kaksipäiväiselle tapahtumalle mahtui paljon sisältöä, myös odotetun Tubecon Awardsin lisäksi ja moni todellinen tubefani olikin hommannut jo liput molemmille päiville! Tubeconin suosio on vuosittain kasvanut valtavasti ja mukaan lähtee vain kokoajan enemmän tubettajia. Itse tapahtuma, että sen merkitys kehittyy digitalisaation, muuttuvan maailman ja uusien tubettajalupausten mukana aina vain isommaksi!

Tubeconista jatkoimme matkaamme, ja hyppäsimme ratikkaan kohteenamme Suvilahti, sekä siellä järjestettävät huippusuositut Flow festivaalit.

Heti porteilta selvittyämme, bongasimme OP loungen, joka toimi myös festareiden "Meeting Pointina". Lounge oli aivan sisäänkäynnin kupeessa, ja siitä oli tehty loisto paikka rennolle istuskelulle, sekä festarifiiliksen nostattamiselle.

OP Kevytyrittäjiä edustamassa oli meikki ja hiustaitelijoita, jotka loihtivat upeita glitter meikkejä, ja festarikampauksia.

OPn meeting pointilla oli mahdollista käydä jututtamassa suosittua tubettajaa Sita Salmista. Olikin hauskaa, kuinka häneen kulminoitui oikeastaan molemmat superviikonlopun tapahtumat. Saimmekin napata hänestä kuvan teemalla "Tubettaja Flowssa."

Esiintyjäkaarti oli päätä huimaavan laaja, ja tapahtuma alueella olikin tarjolla meininkiä jokaiseen makuun. Lauantai oli monelle varmasti kolmipäiväisen festivaalin pääpäivä, ja aurinko paistoi upeasti pitkälle iltapäivään. Omat haasteensa festaripäivälle loi illalla Helsingissä raivonnut rajuilma. Festivaalia päästiin kuitenkin jatkamaan haasteista huolimatta iloisissa merkeissä. Onnistuimme vangitsemaan Flown tunnelmaa ennen myrskysäätä, ja tässä muutama kuva huikeasta fiiliksestä!

Hieno ja ennen kaikkea tapahtumaa täynnä ollut lauantai oli vihdoin paketissa, mutta ainoastaan meidän jengin osalta ! Superviikonloppu jatkoi kulkuaan vielä sunnuntaina, ja sosiaalisen median kanavamme olivat aktiivisesti jakamassa fiilistä myös läpi sunnuntain, niin festari ja tubecon väen keskuudessa, kuin heillekin, jotka eivät tapahtumiin osallistuneet! Toivottavasti nautitte kaikki superviikonlopusta yhtä paljon kuin mekin!