Minä olen omistaja-asiakas. Olen tietoinen omistajuuden tuomista eduista ja hyödyistä kohdistuen palvelumaksuihini ja vakuutusalennuksiini. Ne ovat minulle hurjan tärkeitä ja luultavasti yksi suurimmista syistä sille, miksi haluan olla osuuspankkini omistaja. Olen vahvassa etulyöntiasemassa, mitä tulee pankkiasiointiini, sekä saan ensimmäisten joukossa tietää parhaat edut ja tarjoukset, jotka minua varten on suunniteltu. Koen olevani omalle pankilleni oikeasti tärkeä. Itse ajattelen edellä mainitulla tavalla omistajuudestani, ja samalla uskon vahvasti, etten ole yksin ajatusteni kanssa.

Innostuneena monenkirjavista erinäisistä hyödyistä, on eräs tärkeä elementti omistajuuteen katsoessa jäänyt hieman taka-alalle.

Mitä minä sitten oikeastaan omistan ? Mitä aineetonta lisäarvoa saan omistajuudelleni?

Työntekijänä koen OPn olevan yksi Suomen merkittävimmistä hyväntekijöistä. Otamme huomioon omistaja-asiakkaidemme tarpeet ja ajatukset siitä, minkälaiset vaatimukset meidän tulisi tulevaisuudessa täyttää niin pankkina, kuin talouden muidenkin osa-alueiden kumppanina. Arvomaailmamme ihmisläheisyydestä vastuullisuuteen ja siitä edelleen yhdessä menestymiseen, eivät olekaan vain pelkkä litania hienoja sanoja. Haluaisinkin nostaa esiin muutamia käytännön esimerkkejä siitä, miten toteutamme kyseisiä arvoja OP Helsingissä:

Ihmisläheisyys - Olemme yhteistyökumppanina useissa eri tapahtumissa. Haluamme näkyä, kuulua ja vaikuttaa siellä missä sinäkin olet! Tällaisia kumppanuuksia on esimerkiksi Helsinki-päivä, Tubecon, Flow-festarit ja Helsinki Cup. Tänä kesänä tarjoamme myös uusille omistaja-asiakas perheille lippuja SuperParkiin.

Vastuullisuus - Osaltamme haluamme varmistaa, että kasvatamme tulevaisuuden Suomesta vahvan ja menestyvän. Teemme Yliopisto lahjoituksia koulutuksen tukemiseksi, kehitämme uusia palveluita, joilla pyrimme edistämään ympäristöystävällisempiä mahdollisuuksia esimerkiksi liikkumisen palveluihin, sekä annamme 100 vuotta vapaaehtoistyötä Suomen juhlavuoden kunniaksi.

Yhdessä menestyminen - Kun me menestymme, haluamme sinut mukaan! Omistajillemme suunnatut erilaiset mahdollisuudet, joita #suominousuun avauksemme ovat tarjonneet, ovat olleet yhteiskunnallisesti menestyksekkäitä. Näitä ovat mm. rahasto-edut suomalaisiin osakkeisiin ja rahastoihin, #lyhennysvapaa, sekä #perheenlisä. Olemme valikoituneet opiskelijoiden mielestä myös ihanteellisimmaksi finanssialan työnantajaksi, ja työllistämmekin paljon esimerkiksi kesätyöntekijöitä ympäri suomen.

Nämä esimerkit ovat vain osa sitä kokonaisuutta, miten OP haluaa tuoda yhteisöllisen vaikuttajan rooliaan esiin, sekä rohkaista meitä kaikkia toimiaan yhdessä yhteisen, paremman suomen hyväksi. Omistaja-asiakkaana olet osa tätä kokonaisuutta ja olet mukana näissä merkittävissä teoissa. Jos osuustoiminnallisuus ja yhteisöllinen rooli vie sinut mennessään täysin, on omistajana mahdollisuudet osallistua myös tänä vuonna järjestettäviin edustajiston vaaleihin!

Mitä minä siis todella nyt omistan?

Omistan aineettoman avaimen paremman suomen rakennustyömaalle.

Lämmintä ja leppoisaa kesäkuuta !