Sähkön hinnan kallistuminen ja energiakriisi ovat saaneet monet pudottamaan kodin lämpötilaa. Varpaiden ei tarvitse kuitenkaan palella, jos jalassa on lämpimät sukat.

OP Ryhmän työntekijät suunnittelivat villasukat, jotka lämmittävät niin jalkoja kuin mieltä. Valitse suosikkisi ja klikkaa ohjeisiin.

Neuleohje: Vihreää kultaa -sukat

Vihreää kultaa -sukat on suunnitellut OP Ryhmässä työskentelevä Kati Biström. Sukissa korostuu metsän arvo suomalaisille. Kimaltava lanka kruunaa kokonaisuuden. Lue ohje.

Neuleohje: Oranssi aalto -villasukat

Oranssi aalto -villasukat on suunnitellut Ritva Suomalainen. Suomalainen on neulonut näitä sukkia läksiäislahjaksi ja kiitokseksi pois lähteville työkavereille.  – Villasukat ovat paljon enemmän kuin vain jalkojen lämmitin, niihin neulotaan mukaan paljon hyviä ja lämpimiä ajatuksia.

Lue ohje

Neuleohje: Yhdessä yli kaikkien aikojen -sukat

Näissä sukissa korostuu ajatus, että yhdessä selviämme mistä tilanteista vain. Lue hallintoassistentti Sanna Saastamoisen suunnittelema ohje.

Neuleohje: Modernit klassikot -villasukat

imagen7ve.pngModenrit klassikot -sukissa vuorottelevat OP:n logot. Lue ohje.

Piditkö artikkelista? Tilaa maksuton OP Median uutiskirje, ja saat sähköpostiisi ajankohtaiset vinkit oman taloutesi hallintaan sekä asumiseen kerran viikossa.

Lue myös:

Omakotiasuja: Näin säästät lämmityskuluissa